Is it just me?

Let us and others know where the traffic camera's are around South Africa...

Moderators: Tank, AstroDubz, PlaYa

Is it just me?

Postby JaseR on Wed Jun 30, 2010 8:53 pm

On the m5 by kromboom and kenilworth bridges, they've put that 3 lines one the road?? Both sides!!
[VTEC THIS - WP]
Keep it on the black stuffs!
User avatar
JaseR
shopping trolley racer
 
Posts: 193
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:27 pm


Re: Is it just me?

Postby riyaaz on Wed Jun 30, 2010 9:28 pm

I felt the lines by Kromboom bridge but not by kenilworth :? Maybe that camera is working again there by kromboom.

Go past there at 140 and report back on your findings :mrgreen: :lol:
DUB wrote: even God messed up on some individuals, Pepa for instance :)

Current: '97 Golf 3 GTS 1.8i aka Turtle
Ex: '90 mk1 1.6 aka The Danger :(
Image
User avatar
riyaaz
Plascon Developements CEO
 
Posts: 6025
Joined: Tue May 20, 2008 4:33 pm
Location: The Mother City


Re: Is it just me?

Postby JaseR on Thu Jul 01, 2010 3:04 am

Its either kenilworth or wetton bridge cud be confused but by kromboom its def on both sides and def on route to town by either kenilworth or wetton. Will double check 2moro.
As for riding 140km/h thru there,MAL, if we can start a collection, and everyone put by I don't mind.lol
[VTEC THIS - WP]
Keep it on the black stuffs!
User avatar
JaseR
shopping trolley racer
 
Posts: 193
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:27 pm


Re: Is it just me?

Postby Mrs_PlaYa_ on Thu Jul 01, 2010 7:37 am

Yes there are lines in the roads at the Wetton bridge, both directions.
Riyaaz needs you to check if the camera is working coz he can't :mrgreen: - Don't be so, help him out :lol:
Ex: Hyundai Getz 1.3
Ex: Hyundai Accent 1.6 SR
Current: Audi A4 Avant
Image
User avatar
Mrs_PlaYa_
bmx racer
 
Posts: 265
Joined: Mon May 31, 2010 7:54 am
Location: S/Suburbs, Cape Town


Re: Is it just me?

Postby riyaaz on Thu Jul 01, 2010 7:50 am

Mrs_PlaYa_ wrote:Yes there are lines in the roads at the Wetton bridge, both directions.
Riyaaz needs you to check if the camera is working coz he can't :mrgreen: - Don't be so, help him out :lol:


Don't be so with my car :oops: :oops: :oops:
So they busy with that 2 camera set up thingy on the M5 also. Yarre
DUB wrote: even God messed up on some individuals, Pepa for instance :)

Current: '97 Golf 3 GTS 1.8i aka Turtle
Ex: '90 mk1 1.6 aka The Danger :(
Image
User avatar
riyaaz
Plascon Developements CEO
 
Posts: 6025
Joined: Tue May 20, 2008 4:33 pm
Location: The Mother City


Re: Is it just me?

Postby JaseR on Thu Jul 01, 2010 10:17 am

sabotage the mofo's!!
as for riyaaz's car... well atleast car is moving lmao
[VTEC THIS - WP]
Keep it on the black stuffs!
User avatar
JaseR
shopping trolley racer
 
Posts: 193
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:27 pm


Re: Is it just me?

Postby Nicola on Thu Jul 01, 2010 10:49 am

Mrs_PlaYa_ wrote:Yes there are lines in the roads at the Wetton bridge, both directions.
Riyaaz needs you to check if the camera is working coz he can't :mrgreen: - Don't be so, help him out :lol:

LMAO! Shame, Leave little Schumacher alone!
Image
User avatar
Nicola
XV Ultimate
 
Posts: 3059
Joined: Tue Apr 28, 2009 3:57 pm
Location: Cape Town



Return to Spot the Camera

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest